FDM DASU Classic 2

SK_logo_rgb

 Velkommen til Struer Kommune

tæt på mennesker, teknologi og natur

nvl_2Det er med stor fornøjelse, at Struer Kommune lægger jord til 2. afdeling af FDM DASU Classic 2013. Det er vi stolte over, og håber at Struer-egnen bliver en perfekt ramme for løbet.

Her er udfordrende ruter og terræn med plads til motorsport-entusiaster, der vil prøve kræfter med vores asfalt og grusveje.

Både nye og etablerede sportsudøvere har en særlig opmærksomhed i Struer Kommune, og vi værdsætter de miljøer, som giver grobund for udvikling af idrætstalenter.

Vi håber at motorløbet bliver en forrygende oplevelse for alle – både for deltagere, sponsorer, arrangører og ikke mindst tilskuerne.

Velkommen til Struer Kommune

Niels Viggo Lynghøj

Borgmester


 

logo dahl biler fdm_dasu_classic

Velkommen til Dahl Biler – Vestjylland Classic.

På vegne af Struer & Omegns Motor Sport vil jeg benytte lejligheden til at byde velkommen til Vestjylland og SOMS’ allerførste historiske pålidelighedsrally. Vi har lagt os i selen for, at der bliver noget at se til for både chauffører og kortlæsere og håber at vejret viser sig fra sin bedste side, så turen fra Struer og rundt i det vestjyske bliver en oplevelse. Vi har fundet både snoede asfaltveje og gode grusveje, så der bliver bestemt noget for enhver smag.

 Velkommen til Struer og Dahl Biler – Vestjylland Classic den 25. maj 2013.

 Jørn Mørup

Løbsleder og formand for SOMS


SponsorerFDMClassic