Resultater

Dahl Biler Vestjylland Classic 25.5.2013

I tabellen herunder findes resultaterne af anstrengelserne.

Der findes dels resultater i summeret form klassevis og dels udspecificerede resultater ligeledes klassevis inddelt. Begge dele i PDF-format.

Summerede resultater Udspecificerede resultater
Sport Sport
Touring Touring
Expert Expert
O-løb O-løb

 Der er uddelt præmier til følgende placeringer:

Sport: nr. 1 og 2

Touring: nr. 1, 2 og 3

Expert: nr. 1, 2 og 3

O-løb: nr. 1

Desuden er SOMS’s historiske vandrepokaler, skænket af Bent Jørgen Pedersen, uddelt for første gang. Vinderne blev Rene Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt, som i O-løbsklassen gennemførte løbet med 17 strafsekunder, hvilket var det laveste antal blandt samtlige deltagere.

Tillykke til alle vinderne.


 

Struer og Omegns Motor Sport takker for jeres deltagelse i løbet og for de positive tilkendegivelser vi har modtaget i forbindelse Dahl Biler – Vestjylland Classic 2103.

Det var jo som bekendt vores debut som arrangør af et historisk pålidelighedsrally og vi er glade for de mange kommentarer vi fik efter løbet – de fleste heldigvis positive. Det tyder på at vi har ramt noget rigtigt og at der er noget at bygge videre på hvis/når vi får lyst at lave et tilsvarende løb en anden gang.

Og så vil vi gerne sende en stor tak til løbets sponsorer: Struer kommune, Dahl Biler, OK i Struer og A-Z skilte for jeres opbakning til arrangementet.

Der skal også lyde en tak til lodsejerne, der gav os lov at benytte deres private veje og dermed skabte muligheden for de afvekslende ruter på både asfalt og grus.

Løbsledelsen – Dahl Biler – Vestjylland Classic 2013

Jørn Mørup, Michael Nystrup Larsen og Niels Holst,


SponsorerFDMClassic